07.10. - 08.10. 2023. - Dan Grafičara: Susret s PD Delo Ljubljana

Tradicionalno druženje s članovima PD Delo Ljubljana i Dan društva i ove godine ćemo obilježit na Medvednici, na našem domu Grafičar.

 

PLAN IZLETA

Subota, 7.10.2022.

One koji žele laganu šetnju do doma, Franjo Rezler će dočekati i povesti od Šestina. Sastanak kod Lagvića u 9:30. Svima drugima na raspolaganju su ZET-ov autobus, žičara ili vlastiti prijevoz.

Okupljanje na domu između 11 i 12 sati, u koje vrijeme očekujemo i goste iz Ljubljane. U zavisnosti o vremenskim prilikama upriličit ćemo lakšu kružnu turu po Medvednici. U slučaju vedrog vremena, mogućnost posjeta vidikovcu na tornju Sljeme.

Po završetku hodnje, zajednički ručak za koji će se pobrinuti Društvo. Slastice i poneko piće koje ćete donijeti su dobrodošli. U veseloj atmosferi, druženje i zabava do večeri.

 

Nedjelja, 8.10.2022.

Sutradan, za one uporne, predviđena je kraća šetnja Medvednicom i dogovor za zajedničke izlete naših društava u sljedećoj godini.

 

Obuća i odjeća u skladu s vremenskim prilikama, zaštita od sunca, vjetra i kiše.

PRIJAVE: Boris Lukač 098/38 44 22 (WhatsApp, SMS) e-mail: rizzbo@gmail.com

Napomena: Odazivom na izlet svaki pojedinac potvrđuje da ispunjava zdravstvene i psihofizičke uvjete za sigurno sudjelovanje na istom, da izletu pristupa na osobnu odgovornost, da će poštovati pravila zaštite prirode i okoliša te da će se u skladu s planinarskom etikom pridržavati plana izleta, odluka i uputa vodiča. Vodič ima pravo izmjene programa izleta s obzirom na objektivne okolnosti na terenu. Vodič ima pravo odbiti sudjelovanje pojedinca za kojeg procijeni da nije tjelesno spreman, da nije adekvatno opremljen ili da nije spreman djelovati timski.

TOP